فروشگاه طرحهای جابر بن حیان,انواع طرحهای جابر واقدام پژوهی

طرح جابر با موضوع چشایی در نوک زبان همراه دفتر کارنما

طرح جابر با موضوع چشایی در نوک زبان همراه دفتر کارنما

فرمت فایل: ورد وقابل ویرایش

تعداد صفحات:10

 



این مجموعه شامل:
 پوستر های طرح جابربن حیان در مورد چشایی در نوک زبان
تابلوی نمایش طرح جابربن حیان در چشایی در نوک زبان
 عکس جابربن حیان در مورد چشایی در نوک زبان
مطالب علمی آموزشی در باره طرح جابربن چشایی در نوک زبان
این مستندات عنوان شده بر طبق آخرین بخش نامه طرح جابر می باشد.

 

قسمتی از توضیحات متن::

 

 

مزه ها به وسیله جوانه های چشایی تشخیص داده می شوند این ساختارها در دهان و گلو قرار دارند و اکثر آن ها (حدود 10000 عدد) در سطح فوقانی زبان واقع شده اند. آن ها تنها می توانند 4 ‌مزه اصلی را تشخیص دهند.
شیرینی، ترشی، شوری و تلخی. هر مزه به وسیله جوانه های چشایی واقع در یک ناحیه خاص از زبان تشخیص داده می شود: تلخی در پشت، ترشی در کناره ها، شوری در جلو و شیرینی در نوک. حس بویایی ما به همراه این4 ‌مزه اصلی، ما را قادر به افتراق طیف وسیعی از مزه های جزئی تر می کند.
حس چشایی
مواد داخل دهان در تماس با موهای ظریفی قرارمی گیرند که روی جوانه های چشایی زبان واقع هستند. این موها، تکانه هایی عصبی تولید می کنند که از طریق رشته های عصبی به یک ناحیه تخصص یافته در مغز می روند.
انواع مزه‌ها
مزه ترشی:
حس چشایی
مزه ترشی به دلیل اسید ها به وجود می‌آید، یعنی به وسیله یون هیدروژن و شدت درك این طعم نیز تقریبا متناسب با لگاریتم غلظت یون هیدروژن است. بنابراین هرچه غذا اسیدی ‌تر باشد، احساس ترشی آن هم شدیدتر خواهد بود.
مزه شوری:


اشتراک بگذارید:

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 6,000 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
cheshaye-zaban_2034906_3105.zip12.2 MB